2017. november 17.


A terápiám iránt érdeklődőktől sokszor kapom ezt a kérdést… Ha röviden kellene válaszolnom erre, akkor azt mondanám, hogy meneküljenek attól, aki kapásból 100%-os leszokást ígér! Egészen egyszerűen azért, mert néhányan lelkileg(!) nincsenek felkészülve a leszokásra. Náluk a cigaretta a lassú öngyilkosság eszköze. Nekik először a pszichéjüket kell megerősítenem, mielőtt elkezdik a 2×90 perces ”Dohányzásról leszoktató tükörneuron stimulációs alap terápiát”.

De amit nyugodt szívvel állítok; hogy a hozzám forduló dohányosok 100%-a számolt be arról, hogy tartósan csökkent a cigaretta utáni vágyódása, kivétel nélkül mindegyikük csökkentette az elszívott cigaretták számát és a kliensek 82%-a terápiát követő egy hónap múlva is nemdohányzónak vallotta magát.

Hogyan működik? A tükörneuron-hatásra példaként a ragályos ásítást szoktam említeni. Kivédhetetlen ugye?

 A terápia ehhez hasonlóan egy önkéntelen fiziológiai válasz-reakciót vált ki az agyban. Mondhatnánk úgy is, hogy feltámasztja azt az élet-ösztönt, amit a dohányosok hamis asszociációkkal megtanultak elnyomni. Aki próbálta már letenni a cigit az tudja, hogy a pszichés függés jelenti a legnagyobb kihívást.

A nikotin pár nap alatt kiürül a szervezetből, de a rágyújtás gondolata NEM.

Sőt! Elviselhetetlenné erősödhet… Egyértelmű, hogy akaraterővel nem lehet legyőzni a pszichés függést. Pont ezen a területen segít a tükörneuron stimulációs PEA terápiám. Biztonságosan alkalmazható, nem placebo, mint a tapasz, rágó, mágnes stb., a terápia valódi segítség a leszokni vágyó dohányosoknak.

Összegezve elmondható; hogy MINDENKI kiléphet a függésből, nincs reménytelen eset, de az elhatározás életben tartásához elengedhetetlen a megfelelő stratégia, a megfelelő segítség. Így lesz a döntésből, egy új élet kezdete is.

ÁTOL TAMÁS viselkedés- és kommunikációkutató, Rendelő: Székesfehérvár, Marcali

Időpont kérése: +36-70-517-5722, atoltamas@gmail.com

Megtaláltok itt is (klikk)

   

Megosztás: